SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203067 | 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Keszthelyi VSZK, a biztos jövő!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk a Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Keszthelyi VSZK) honlapján!

Meggyőződésünk, hogy a Keszthelyi VSZK nem csak egyszerűen iskolánk neve, hanem egy márkajelzés, egy olyan unikum, ahol az összekötő kapocs a szenvedély a minőségi vendéglátás, turizmus iránt, ahol örök érték a vendégtisztelő mentalitás, ahol a vendéglátást, gasztronómiát szakértelemmel űzik. Az egyik legrégebbi és napjainkig az egyik legeredményesebb vendéglátó iskolában arra helyezzük a hangsúlyt, hogy tanulóink a lehető legszélesebb körű szakmai tapasztalatot szerezzék meg a képzés során.

Ezt segítik elismert szakoktatóink, a mai turisztikai, gasztronómiai életet meghatározó gyakorlati helyeink is. Régiónkban a turizmus, vendéglátás húzóágazat, amely a legtöbb munkahelyet kínálja az itt élőknek. Keszthely, a Balaton fővárosaként, Hévíz, a második legnagyobb szállodakapacitással rendelkező magyar városként a legjobb bizonyítékai ennek. Aki szeretné felfedezni a világot, utazni, új kultúrákat megismerni és emberekkel foglalkozni, továbbá érdeklődik a gasztronómia iránt, annak a turizmus-vendéglátás ágazatban való továbbtanulás kiváló lehetőséget biztosít. Szakmáink belépőt jelentenek a turizmus, a vendéglátás bármely területére, a rendezvényszervezéstől a szállodai recepción és értékesítésen át az utazási irodákig, a kiváló éttermek, szállodák konyhájától a felszolgálásig. A VSZK hagyományőrzése és sokszínűsége, a kiváló gyakorlati munkahelyek a biztosítékai annak, hogy tőlünk kikerülve tárt karokkal várják majd tanulóinkat a turizmus-vendéglátásban.

Képzési palettánkon a vendéglátás-turizmus ágazatban, szakképző iskolában a cukrász, szakács, pincér-vendégtéri szakember szakmák szerepelnek, míg technikumban a szakács szaktechnikus, a cukrász szaktechnikus, a vendégtéri szaktechnikus, valamint a turisztika technikus szakmák választhatóak.

De ez még nem minden! Teljesen új képzés, a Fitness-wellness instruktor is megtalálható már képzési palettánkon. Ez egy új gyűjtő elnevezése mindazon szakmáknak, melyek a rekreációs sport jellemző létesítményeiben, akár egy szállodában végezhetők, valamint a szabadban űzhető mozgásformákat irányító szakemberek képzését foglalja magában. A lakosság, a munkavállalók fittségi állapota, az egészség és a hosszú minőségi élet záloga. Elengedhetetlen feladat ennek az állapotnak a fenntartása, javítása. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a szakma rövidesen az egyik legkurrensebb szakma lesz régiónkban is.

De nem lehet kérdés az sem, hogy a vendéglátás-turizmus területén végzett tanulóink is könnyen el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen térségünk legkeresettebb szakmáit sajátítják el az itt tanulók.

Gyere, és ismerkedj meg szakmáinkkal Te is! Légy tagja ennek a nagyszerű közösségnek, mindannak, amit a VSZK, mint szakképzési brand képvisel!

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

8360 Keszthely, Mártírok útja 1.

Telefon: +3683515300

E-mail: kvszk@kvszk.hu

OM azonosító: 203067


2024Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium