SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203067 | 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. szept. 27.


TV Keszthely

  • Media

Sportoltak a Magyar Diáksport Napján

Szeptember 27. az egyik legnagyobb hazai közösségi sportesemény, A Magyar Diáksport Napja. Ezen a napon számos oktatási intézmény, több ezer tanulója húz fel felszerelést és vesz részt különböző sport rendezvényeken. A ZSZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai is két pályán mérték össze tudásukat péntek délelőtt.

Sportoltak a Magyar Diáksport Napján

Felállított bábuk, padok és sporteszközök várták a Magyar Diáksport Napján a tanulókat , jelezve, hogy nem szokványos testnevelés órán vesznek részt. A Magyar Diáksport Szövetség hívószavára szeptember 27-n az ország számos oktatási intézményében sportnapot tartottak. "Magyar Diáksport Szövetség rendezvényéhez kapcsolódott a mi iskolánk is . Ez már 20. alkalommal kerül megrendezésre, s ugye ezen a napon a diákok játékos versenyen vesznek részt.."- mondta el Járfás Andrea az iskola igazgatója.

Kiss Balázs testnevelő tájékoztatta a sportverseny részvevőit a kézilabdapályán. A különböző gyorsaságot, ügyességet igénylő feladatokat iskola testnevelői állították össze."Azt gondolom,hogy a mai napon érdekes feladatokkal készültünk. Elsősorban ügyességi és csapatépítő játékokat próbáltunk hozni a gyerekeknek. Bízom benne,hogy aktívan részt fognak benne venni, mivel van egy fitness-wellness instruktor szakunk,ott a sportolás alapkövetelmény a gyerekek számára. De azt gondolom, hogy az iskolánkban  a testnevelés órákon is és a hétköznapon is vannak olyan tanulók, akik szívesen sportolnak és szívesen vesznek részt ilyen sportrendezvényeken."- nyilatkozott Kiss Balázs testnevelő.

A verseny két pályán zajlott a VSZK-ban. A feladatok között volt  labdahajtás matracokkal, karikán átbújás csoportban, gyorsaságot igénylő pályafutás és nem maradtak el az egyensúlyozást igénylő próbatételek sem. A lebonyolításban a fitness-wellness instruktor szakos tanulók segítettek. Az ő életükben naponta jelen van a sport . Legtöbbjük iskolán kívül is mozog."Focizni szoktam heti kétszer és két órát szoktam. Elkezdődtek az szezonok is. Nekem örömet ad, amikor focizok,le tud nyugtatni. Sokszor el szoktam menni barátokkal is."- mondta Hegedüs Jázmin tanuló.

Az idei sportnapon több mint 200 tanulót mozgattak meg a VSZK-ban. Csak a gyakorlatukat végző diákok maradtak ki a jó hangulatú sportrendezvényből.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


A turizmus világnapját ünnepelték

A turizmus világnapját ünnepelték

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én emlékezik meg a Turizmus Világnapjáról. Ezen a napon a turizmusban érintettek ünnepelnek népszerűsítve a turizmust. Az ünnepléshez ebben az évben egész napos programmal kapcsolódott a ZSZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium is.

2024. szept. 26.


TV Keszthely

Szülői értekezlet és fogadó óra

Szülői értekezlet és fogadó óra

Szülői értekezlet és fogadó óra

2024. szept. 13.


KeszthelyiVSZK

A 2024. augusztus 27-re tervezett tankönyvosztás elmarad!

A 2024. augusztus 27-re tervezett tankönyvosztás elmarad!

Figyelem, leendő 9.-esek!

2024. aug. 25.


KeszthelyiVSZK


Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

8360 Keszthely, Mártírok útja 1.

Telefon: +3683515300

E-mail: kvszk@kvszk.hu

OM azonosító: 203067


2024Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium